Барселона мечтае за завръщането на Лионел Меси в клуба на този трансферен пазар и за да стане това реалност, първо трябва да събере 200 милиона евро, за да спази финансовия феърплей.

Ето защо ръководството на отбора пожела да разбере дали намаляването на заплатите е възможно за постигане на тази цел и вече има два отказа на играчи, които допълнително усложняват ситуацията в Каталуния.

"Егоистично е, но за Аржентина е по-добре Меси да остане в ПСЖ"

"Егоистично е, но за Аржентина е по-добре Меси да остане в ПСЖ"

Така смята легендата на аржентинския футбол Марио Кемпес

Андреас Кристенсен и Франк Кесие изключват възможността да бъдат част от институционалния план, включващ намаляване на заплатите им, пише "Спорт". Това е така, защото и двамата смятат, че вече са положили големи финансови усилия миналата година, за да облекат фланелката на тима, напускайки клубовете си като свободни играчи и отхвърляйки поредица от по-добри предложения.

Причината е, че те смятат, че е твърде рано (тъй като все още не е минала година от пристигането им в Каталуния от Челси и Милан) да получат подобни негативни предложения, уточнява "Труд". Така клубът ще продължи да плаща предварително договорените суми по техните договори.