Наставникът на Барселона Шави Ернандес заяви, че до края на сезона всички в клуба трябва да са сплотени, за да може да преследва целите си. В сряда каталунците постигнаха победа с 1:0 над Осасуна с попадение на младока Витор Роке.

"Нямам никакви съмнения в тези играчи. За да се борим за победа в испанското първенство и Шампионската лига, имаме нужда от единство. Трябва да станем по-добри. Но интензивността беше добра. Феновете отново бяха страхотни. За да завършим добре, имаме нужда от единство. Сега всички са обединени, това е, което искахме", каза цитираният от webcafe.bg Шави след мача.

Гуардиола: Напълно разбирам Шави, натискът в Барселона е непоносим

Гуардиола: Напълно разбирам Шави, натискът в Барселона е непоносим

"Англия е идеално място за работа"

"Моментът беше много важен за Витор - коментира още той. - Само си представете чувствата му след първия му гол за Барселона, който бе и победен. За такъв млад играч е много важно постепенно да свикне с новите условия. Мисля, че днешният гол ще има много сериозно влияние върху процеса на адаптация. Роке е добро момче, което работи, играе с лекота и се движи много. Знае какво може и този гол ще бъде от полза за увереността и усилията му, както и трябва да му помогне да се докаже в бъдеще."