Треньорът на Барселона - Шави заяви, че футболистите му не трябва да подценяват отбора на Елче. Специалистът говори пред медиите преди мача между двата отбора в испанската Ла Лига.

"Това е отбор, който много прилича като игра с Кадис. Елче е в дъното на класирането и се бори за точки, но е един от най-добрите отбори в първенството във физическо отношение. Имат силни футболисти, като Бойе и външните защитници.

Труден съперник, но за нас трите точки са много важни. След като загубихме в Мюнхен, искаме да си върнем самочувствието. Трябва да спечелим утре и ще чакаме останалите резултати, както и този от дербито на Мадрид.

"Новината на седмицата е новият договор на Гави. Това е играч на бъдещето, но и футболист, който е много важен за нас сега. Той е лидер, въпреки възрастта си. Винаги съм казвал, че е той е едно голямо сърце с крака. Може да играе на различни позиции - отляво, отдясно, отзад, отпред. Откакто съм тук, той узря много, усеща по-добре тайминга. Направи крачка напред", каза Шави.

Жорди Кройф стана спортен директор на Барселона

Жорди Кройф стана спортен директор на Барселона

Първоначално се занимаваше с международна селекция