Треньорът на Барселона Кике Сетиен заяви, че се надява да води Барселона в Шампионска лига през август, но не знае дали ще бъде така.

"Усещането е тъжно и разочароващо. Поражението е абсолютно несправедливо. Загубихме много точки, които ни попречиха да сме в крак с нашия съперник. Не очаквах нито един отбор да спечели всичко, а Реал го стори. Поражението е много голямо за нас. Трудно намирахме пътя към съперниковата врата. Успяхме да вкараме съперника в техния район, но ни беше трудно да вкарваме скорост в играта ни", коментира Сетиен загубата от Осасуна на "Камп Ноу" с 1:2.

"Надявам се да водя Барселона в Шампионска лига, но не знам. Съгласен съм с Меси по някои неща. Прав е със самокритиката. Трябва да сме самокритични, но да не зачеркваме всичко с лесна ръка. Разочарованието в момента означава загуба на Ла Лига. Имаме няколко почивни дни, в които отборът трябва да изчисти мислите си.

Аз съм най-отговорен за случилото се. Убеден съм, че в Шампионска лига ще бъдем различен отбор. Вече съм преживял тази ситуация", каза Сетиен.

Меси: Слаб отбор сме, трябва да сме критични

Меси: Слаб отбор сме, трябва да сме критични

"Ако играем така, ще загубим и от Наполи"