Днес тимът на Барселона се изправя пред ново голямо предизвикателство, а именно битка с вечния съперник Реал (Мадрид) в Ла Лига.

Двубоят е днес, а неговото начало ще бъде дадено в 22:00 часа.

Каталунците ще се борят за задължителна победа, за да могат да запазят шансовете си за титлата в първенството. Мадричани имат осем точки повече от тях, което е наистина сериозно предимство, имайки предвид, че има още седем мача до края, включително този кръг.

"Ел Класико винаги е специален мач, не само за нас, но и за всички хора по света. За всички, които чакат този мач, се надявам, че ще покажем много офанзивен футбол за всички фенове по света и сме готови да спечелим този мач", каза Роберт Левандовски, който вярва, че отборът се движи напред в желаната посока.

"От една страна ние уважаваме неговото решение (на Шави) и сега сме фокусирани само върху този сезон, защото знаем, че е много важен. Поправихме някои проблеми и предизвикателства, които имахме и пътят сега е много, много добър и ние все още се борим, все още се опитваме да спечелим всеки мач и ще се опитаме да го направим до края на сезона", добави полският нападател.

Карло Анчелоти в навечерието на мача срещу Барселона: Тортата вече е изпечена, остана в следващия месец да сложим глазурата

Карло Анчелоти в навечерието на мача срещу Барселона: Тортата вече е изпечена, остана в следващия месец да сложим глазурата