Роналд Куман остана доволен от представянето на младите футболисти от Барселона, които имаха своя сериозен принос за успеха над Виляреал с 4:0. Ето какво сподели нидерландският специалист:

"Нужно е да разгледаме отделно играта на Фати. Много се радвам за него. Знаем, че е само на 17 години и трябва да продължи да се развива, а най-важното е да расте постоянен. Понякога му липсва концентрация. Който е гледал мача с Елче знае, че там не беше така добър, както днес. Срещу Виляреал направи отличен мач. Радвам се за него, както и за Педри. И двамата ги чака светло бъдеще.

Антоан Гризман и Меси могат да си сменят местата. Смятам, че това ще затрудни играта на всеки наш съперник. Доволен съм от представянето на Антоан, а и на Лео. Говорихме си с хората от щаба и мога да потвърдя, че всички се радват и на цялостното отборно представяне. Особено през първото полувреме. През втората част малко се забавихме във всички компоненти, но това е първият ни шампионатен мач, а общите впечатления са много добри", заяви още бившият централен защитник.

Шампионски старт на сезона за Барселона, Фати блести с два гола

Шампионски старт на сезона за Барселона, Фати блести с два гола

Барселона гостува на Селта в следващия си мач от шампионата