Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг разкри, че когато е научил за предложението да премине в Барселона е помисли, че става въпрос за шега.

"Спомням си, че ни предстоеше важен мач срещу Интер и след двубоя ми казаха отново за интереса от страна на Барселона. Първо не вярвах. Смятах, че е шега. След това на същата нощ не успях да заспя.

Снимка 402099

Източник: fcsevilla;twitter

Идолът ми от дете е Ривалдо. Мисля, че съм малко по-добър от него. Едно от най-големите събития в моя живот е голът, който вкарах срещу Барселона с екипа на Милан в Шампионска лига. Спомням си, че играех срещу Абидал, който сега ме взе в Барселона.

Меси е невероятен. Признавам съвсем честно, че е едно да играеш срещу него и е много трудно, но когато го гледам сега, оценявам още повече магията, на която е способен.

Атлетик (Билбао) и Барселона не се победиха - 0:0

Преднината на Барса в Ла Лига се топи, "каталунците" с нова грешна стъпка

"Блаугранас" завършиха наравно при визитата си на Атлетик Билбао

Майкъл Джордан, Майкъл Джексън и Нелсън Мандела са трите личности, на които се възхищавам. От тримата съм се срещал само с последния. Не може да се забрави всичко, което Мандела направи за хората. Това е нещо невероятно. Срещата с него е незабравим момент", призна нападателят.