Кирил Десподов започна силно периода си в гръцката Суперлига и макар попадението му във вратата на Арис да бе отменено, а дербито да завърши 0:0, той събра позитивните реакции на феновете на неговия ПАОК и на медиите. Двукратният футболист номер 1 на България премина в клуба от Солун от Лудогорец и е амбициран да върви още нагоре. В гласуването на публиката за играч на мача той заема 2-о място, а медиите са повече от благосклонни.

Капитанът на националния отбор на България влезе в 64-ата минута на срещата на мястото на Константелиас, нямаше много време да покаже най-доброто от себе си. Но любопитен факт е, че двамата нови играчи на ПАОК Суалио Мейте и Кирил Десподов събраха погледите на феновете и създадоха очаквания за бъдещето.

В гласуването в официалния вайбър-канал на ПАОК точно те са на първо и второ място в анкетата за играч номер 1 на градското дерби, играно в неделя на стадион "Тумба". Мейте събра 38.07 процента от гласовете, а за българския национал дадоха вота си 16.76 на сто от почитателите. Няма друг играч на ПАОК, който да е привлякъл вниманието на публиката в такава степен.

Отменят гол на Десподов при дебюта му за ПАОК

Отменят гол на Десподов при дебюта му за ПАОК

Българинът стартира от пейката