Халфът на Хебър (Пазарджик) Владимир Гаджев се възстановява от поредната контузия в кариерата си. Юношата на Левски скъса мускул на тренировка преди гостуването на Монтана. 

"Независимо от ситуацията в страната, аз съм футболист и затова продължавам да тренирам, доколкото е възможно, разбира се. Все още не съм напълно възстановен от контузията и затова не трябва да спирам. Тренирам вкъщи и ако намеря начин - навън. Всички играчи в Хебър имаме индивидуални програми и се готвим по тях. Искаш ли да тренираш, винаги има решение. Сегашната ситуация не би трябвало да е оправдание за никого. 

Изолацията не ме плаши. Аз вече два пъти съм бил в подобни ситуации - когато отидох в Гърция твърде млад и после в Англия, където почти нямах социални контакти. Притеснява ме по-скоро неяснотата за бъдещето - никой не знае кога ще приключи и какво ще се случи след време.

Не се притеснявам за себе си, а за близките. Хората искат да излизат навън, да се разхождат, но това може да има тежки последици. Затова подкрепям на 100 % взетите мерки от държавата. Ако се наложи, нека се въведат и по-строги разпоредби, защото най-важното в този момент е да се пазим.

Не трябва да говорим само за това, тази тема психира хората, наслагва се допълнително напрежение и се създава паника. Добре е човек да мисли позитивно, да общува с такива хора. Съвременните технологии ни предоставят възможност да контактуваме с приятели от цял свят, дори и когато стоим затворени вкъщи. 

Би трябвало да има средства и методи на лечение, все пак сме 21 век. Много хора вече се излекуваха и това ми дава надежда, че пандемията скоро ще отмине и животът по целия свят ще се възстанови", заяви Гаджев пред "Гонг".

Хебър се раздели с петима футболисти

Хебър се раздели с петима футболисти

Вижте кои са те