Трансферна бомба е на път да гръмне в българския футбол. Любимецът на "синята" публика Валери Божинов е на крачка от преминаване в ЦСКА 1948. Нападателят е забелязан да влиза в офиса на шефовете на "червения" клуб. Срещата между двете страни се е провела в събота и е продължила повече от час, твърди "България Днес", позовавайки се на достоверен източник.

Това е втора среща между босовете на ЦСКА 1948 и Божигол. По всяка вероятност двете страни обсъждат финансовите параметри по преминаването на Валери в клуба. Вчера той не отговаряше на мобилния си телефон. "Червените" футболисти са едни от най-добре платените във второто ниво на родния футбол.

ЦСКА 1948 има нов капитан

ЦСКА 1948 има нов капитан

Андон Гущеров наследи лентата от Богомил Дяков

"Армейците" търсят нападател, с който да вдигнат класата. Шефовете на тима са категорични, че с опита си Валери може да поведе отбора към директна промоция в Първа лига.

Божинов е без отбор от началото на годината. За последно той рита в Ботев (Враца). Бившият ас на Лече и Фиорентина всячески се опитва да си уреди трансфер зад граница. Но удари на камък.

Интерес от Апенините имаше от Ливорно. Последният в Серия "Б" се отказа от бившия национал. Валери не иска да спира с футбола. 33-годишният играч смята, че в него още има хляб.

Бившият национал ще мисли върху предложението на ЦСКА 1948. Вероятно той ще чака до последно оферта от чужбина. Ако не получи такава до края на месеца, най-вероятно Божигол ще облече червената фланелка.

Последният в Серия "Б" се отказа от Валери Божинов

Последният в Серия "Б" се отказа от Валери Божинов

Лоша новина за нападателя