Старши-треньорът на Пирин Уорън Фийни остана много разочарован от загубата с 1:4 от Септември. Той сподели, че тимът на Милен Радуканов е много силен отбор и е сигурен, че ще спечели първенството. Опитният специалист е на мнение, че хората имат прекалено големи очаквания към "орлетата":

Септември прегази Пирин и отново е на върха във Втора лига

Септември прегази Пирин и отново е на върха във Втора лига

Преслав Йорданов вкара два гола с глава, Борис Галчев и Георги Русев отбелязаха по едно попадение

"Разочаровани сме от това, което се случи. Не искам да проявявам неуважение към никого, но за мен Септември е с разлика най-добрият отбор в лигата и със сигурност ще спечели първенството. Това, което показахме в първите 20 минути в отбрана не беше добре.

През втората част също имаше такива моменти. Не трябва да навеждаме главите и смятам, че ще се вдигнем за следващия мач. Отправихме добри топки в наказателното поле от статични ситуации и може би това е едно от малкото позитивни неща. Димитър Алексиев ще ни помогне с идването си. Целта ни е да направим опитен отбор за следващия сезон.

Спечелили сме само шест мача през сезона. Няма как да ви кажа, че с някаква магия ще се класираме за елита. Много хора надценяват Пирин в момента и ние не можем да привличаме хората, които искаме. Действаме стъпка по стъпка", сподели Уорън Фийни.