Струмска слава (Радомир) и Лионел Матадос се разделиха по взаимно съгласие. Нападателят вече не е част от радомирския тим. Отборът е картотекирал Митко Георгиев - голмайстор на Втора лига преди две години. Той в момента е на индивидуална подготовка.Старши треньорът Владимир Димитров се надява до две седмици Георгиев да влезе в ритъм и да помогне на отбора за по-горно класиране.

Трима футболисти от Струмска слава са извън строя заради контузии. Още в първия мач за полусезона срещу Литекс капитанът Борислав Николов получи тежка контузия - отлепен бял дроб и все още се възстановява. Той не тренира, започнал е леко да тича самостоятелно. Извън терена поне още десет дни ще бъде и Цветомир Тодоров, който е с разкъсани връзки на глезена. Очаква се колумбийският нападател Хуан Давид Калдерон да поднови тренировките си в четвъртък.

Владимир Димитров се надява до края на месеца всички футболисти да се възстановят. Тогава отборът ще изглежда по съвсем друг начин, защото това са ключови атакуващи играчи, споделя наставникът. Струмска слава няма дълга резервна скамейка и на последния мач в основния състав влезе юноша младша възраст.

Сътресения в Хебър след вчерашния разгром в Горна Оряховица

Сътресения в Хебър след вчерашния разгром в Горна Оряховица

Треньорите ще получават 50% от досегашното си възнаграждение