Созопол ще изиграе своята първа контролна среща от зимната подготовка срещу Черно море Варна. Двубоят е на 16-и януари, от 14:00 часа, на стадиона в Каблешково, а "моряците" ще върнат жеста на "небесносините" и ще пътуват от Варна за контролата.

Морският тим продължава с двуразовите тренировки, а заради лошите метеорологични условия, днес възпитаниците на Маргарит Димов се готвиха във фитнеса след обяд, а преди обяд правиха крос на стадиона.

"Небесносините" продължават да мерят сили с отбори от Ефбет Лига, за да бъдат на ниво преди началото на шампионата от Втора лига, който стартира на 13-и февруари.

В Хебър се учат от белгийци и холандци

В Хебър се учат от белгийци и холандци

Разиват ДЮШ

Селекцията продължава, а към тима ще се присъединят поне още 4-ма футболисти в близките дни. Засега от новите със Созопол тренира единствено Борис Тютюков, който се присъедини от Литекс Ловеч. Останалите нови ще бъдат представени в по-късен етап от подготовката.

Предстои и снимането за календар в следващите седмици, като бъде окомплектован отбора. Утре след обяд футболистите ще минат задължителните бързи тестове за COVID-19, а след това продължават с тежките физически натоварвания от зимната подготовка.