Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че на този етап клубът не преговаря с Емил Гъргоров за негово евентуално завръщане. В момента Бадема се подготвя индивидуално и изобщо не се включи в лятната подготовка на "червените" за Втора лига, въпреки че през миналия сезон изигра важна роля за спечелената промоция.

"На този етап не виждам такава възможност", лаконичен бе по темата шефът пред колегите от Sportal.bg.

Вальо Илиев: ЦСКА 1948 има всички необходими аргументи, за да побеждава

Вальо Илиев: ЦСКА 1948 има всички необходими аргументи, за да побеждава

"Ще сме още по-ефективни", заяви треньорът

Гьонов коментира и трудните победи на отбора от началото на първенството, както и обмислят ли се варианти да бъдат привлечени чужденци в тима.

"Конкуренцията във Втора лига е много голяма. Отборите са доста изравнени, някои от които може и да нямат огромни амбиции, но притежават много опитни футболисти. Сами виждате, че повечето отбори, афиширали амбиции за елита, също губят точки. От друга страна има още нужда от сработване между новите и старите футболисти в нашия отбор. Но най-важното са победите, така ще дойде и самочувствието, което ще спомогне да покажем своите възможности. Отборите, срещу които се изправяме, идват освободени и от самото начало на мача се затварят с мисъл, ако може да отмъкнат равния резултат. 

Пътят, по който сме поели, е да играем само с български футболисти. Виждате, че нямаме нужда от чужденци на този етап. Просто нямаме нужда.

Много е рано да се определи кой е най-сериозният ни конкурент. Виждате, че срещу нас навсякъде се играе на живот и смърт. Това е нормално, всеки дава максимума си срещу нашия отбор. Гледаме мач за мач и дано накрая на сезона сме първи в класирането", допълни председателят.

ЦСКА 1948 с нова късна победа във Втора лига, Царско село вече е 3 от 3

ЦСКА 1948 с нова късна победа във Втора лига, Царско село вече е 3 от 3

Вижте резулатите на двата отбора

Той говори и за раздялата с Николай Цветков и Емил Михайлов, след като в медиите се появиха информации, че напускането и на двамата е свързано с пари.

"Това са измислици. Били сме максимално коректни към Емо, както и той към нас. Сам пожела да смени средата, стиснахме си ръцете, издължихме му се до стотинка и си пожелахме успех. Емо Михайлов даде много на нашия отбор и сме му благодарни.  Отново най-отговорно заявявам, че от финансова гледна точка каквито ангажименти сме поемали към футболисти, треньори и институции, сме ги изпълнявали без забавяния. Николай Цветков реши да напусне поради лични причини. Не считам, че трябва да задържаме някого насила", завърши Гьонов.