Хебър надделя над Струмска слава като гост в първия мач от 9-ия кръг на Втора лига. Тимът от Пазарджик постигна минимална победа с 1:0 и продължи успешното си представяне в първенството през този сезон.

Двата тима изиграха равностоен мач, но попадението на Живко Петков в края на първата част (45') донесе разликата в полза на гостите. Tогава Октай Хамдиев проби по фланга и тъй като не бе спрян от Тунгаров, съумя да пусне отличен пас за колегата си в атака. Петков се оказа зад гърба на Мартин Костов и отблизо разстреля Драгомир Петков.

Веселин Великов беснее заради програмата на Етър

Веселин Великов беснее заради програмата на Етър

"Не е нормално да играем само два дни, след като сме имали мач с продължения"

Така след отпадането си от Ямбол от турнира за Купата на България, Струмска слава продължи с негативните резултати и пропусна шанса си поне временно да оглави класирането във Втора лига, като допусна и първа домакинска загуба през сезона.

С тази победа Хебър събира в актива си 22 точки, на 4 пред втория Миньор (Перник) и на 5 пред третия Спартак (Варна). И "чуковете", и "соколите" обаче не са изиграли все още своите срещи. Струмска слава от своя страна остава на четвъртото място със 17 точки, но има шанс да падне по-надолу в класирането, в зависимост от това как завършат останалите мачове от кръга.

Левски (Лом) освободи двама чужденци

Левски (Лом) освободи двама чужденци

Мари и Танда вече не са част от състава