Звездата на ЦСКА 1948 - Андон Гущеров призна, че двубоят срещу Хебър е бил изключително труден, но важното в крайна сметка е било постигането на трите точки.

"Доста труден мач за нашия отбор. Мисля, че имахме доста положения, важно е, че взехме трите точки. С оглед на положенията, мисля, че имахме 5-6 шанса за гол през първото полувреме. Все пак взехме победа, това е важното. Малшанс явно ни гони, работим на тренировките, дано продължаваме да създаваме толкова положения".

"Не бих казал, че нещо се е променило много, играехме добре и при Петко Петков. Данчо Юруков може би ни даде да играем с повече самочувствие. Той е в този отбор от самото начало, познава обстановката, това ни помага. Трябва да даваме максимума от себе си във всеки мач и да печелим точки, накрая ще се види кой ще спечели промоция. Конкуренцията ни държи живи, до края ще се борим със Септември (София). Цели не искам да си поставям, важното е отборът да върви, не е важно кой вкарва головете", каза Гуги след срещата в Пазарджик.

"Меридиан мач": Левски има интерес към голмайстора на ЦСКА 1948 Андон Гущеров

"Меридиан мач": Левски има интерес към голмайстора на ЦСКА 1948 Андон Гущеров

Вижте тук подробности