Добруджа и Етър (В. Търново) завършиха 0:0 в първата среща от 29-ия кръг на Втора лига, като и двата отбора могат да съжаляват за пропуснатата победа. Етърци обаче бяха по-настойчиви през второто полувреме и особено в самия край, изпуснаха две отлични възможности.

След този резултат етърци събират 54 точки и водят с 9 точки пред 3-ия ФК Крумовград. Етърци в предишния кръг отстъпиха с 1:2 на свой терен на ЦСКА 1948 II и днес имаха нужда от позитивен резултат. Добруджанци пък с 33 точки са на 12-о място, но само с 2 над опасната зона.

Емо Луканов ще води Етър и през следващия сезон

Емо Луканов ще води Етър и през следващия сезон

Независимо дали в елита, или Втора лига

През първото полувреме първите Денислав Ангелов и Янчо Андреев пропуснаха добри възможности за домакините. Най-чистата възможност обаче се откри пред Ивайло Лазаров, чийто удар обаче беше спасен от вратаря Славков.

През второто полувреме болярите доминираха и в 64-ата минута от чиста позиция Мартин Тошев прати топката над гредата. След 70-ата минута вратарят на Добруджа Ковачев се превърна в главно действащо лице, след като отрази изстрели на Тошев на два пъти, на Мартин Моран и в самия край на Хавиер Бетегон, когато се наложи и защитник да изритва топката пред голлинията.