Емануел Луканов ще остане начело на Етър при влизане в Първа лига, разбра "Тема Спорт". Договорът на старши-треньора с "болярите" е до края на сезона. С оглед очертаващата се промоция ръководството иска да задържи специалиста.

Естествено, за участието в елита се очаква двете страни да проведат сериозни разговори най-вече относно организацията и малко по-стабилното финансиране. Етър е почти сигурен нов член на Първа лига, след като има цели 10 точки аванс пред Спортист Своге, 7 кръга преди края на кампанията.

Луканов: При спечелена промоция сигурно ще имаме отборна премия

Луканов: При спечелена промоция сигурно ще имаме отборна премия

"Първото място в класирането не стои на дневен ред"

Луканов има опит в елита като наставник на Черно море. Той дори вече е започнал да мисли за подготовката и селекцията през лятото. Ръководството явно също е на тази вълна, след кат обяви, че ще има ново информационно табло на "Ивайло".

В същото време стана ясно, че Комисията по феърплей и етика към БФС е оставила без последствие жалбата на Миньор след гостуването на стадион "Ивайло", пише "Велико Търново спорт".

Ден след мача с Етър от пернишкия клуб пуснаха жалба-декларация, пълна с обиди към рефера Георги Давидов, в която го обвиниха, че "нахлул в съдийската стая", че "дерибейства" и "си позволява пряко или непряко да влияе и на футболни срещи, в които не участва."

В същото време от Миньор не изявиха никакви претенции към съдийството на Ивайло Стоянов и неговата бригада.

В крайна сметка комисията е поискала становища от реферите и длъжностните лица, които са потвърдили, че Давидов просто е поздравил колегите си, тръгвайки си от стадиона. Занапред обаче стриктно ще се следи да няма влизания по време на мач в съдийските стаи, дори и от рефери, неангажирани в срещите, както го изисква Наредбата на БФС.

Поставят светлинно табло на стадиона на Етър

Поставят светлинно табло на стадиона на Етър

То е с размери 5.20 на 4.00 метра