Атлетико (Мадрид) представи рекордната си покупка Жоао Феликс. Португалското бижу дойде от Бенфика за 126 млн. евро. 

"Доволен съм да бъда част от проекта и историята на този клуб, ще помогна с каквото мога. Благодаря на Мигел Анхел, родителите ми, брат ми и приятелите ми. Без тях нищо нямаше да е възможно. Тук съм, за да давам всичко от себе си за клуба.

Снимка 432909

Източник: Twitter

Бих искал да срещна Бенфика в Шампионската лига, за да усетя цялата любов, която клубът ми е дал. Беше много специално, именно Бенфика заложи на мен. Ценя и начина, по който се отнесоха с мен. Сбогуването беше трудно, винаги ще останат в сърцето ми. 

Това, че ще съм заместник на Антоан Гризман? Изолирам се от напрежението и се ограничавам в това да си върша работата, както и да давам най-доброто от себе си, за да помагам на отбора.

Снимка 432907

Източник: Twitter

Дали съм искал съвет от Кристиано Роналдо? Той е голям играч, най-добрият в света в момента, а може би и за всички времена. В националния тим той ми разказа за Мадрид, много му харесва града. Аз обаче съм тук, за да творя моя собствена история и да бъда запомнен като Жоао Феликс. Кристиано си е Кристиано, а аз съм Жоао Феликс", заяви младокът.

Трансферът на Жоао Феликс трети най-скъп в историята на футбола

Трансферът на Жоао Феликс трети най-скъп в историята на футбола

Пред него са само Неймар и Мбапе