Защитникът на Атлетико (Мадрид) коментира слуховете, че ще напусне клуба и ще премине в Байерн (Мюнхен). Твърди се, че "баварците" са готови да платят откупната клауза на френския национал, която е на стойност 80 млн. евро. 

"Добре съм тук в Мадрид, но ако трябва да си тръгна утре заради интересен проект, ще си помисля. 

Има немалко клубове, на които се възхищавам, но няма да кажа кои. Във футбола обаче има много фактори. Всеки път трябва да сравнявам плюсовете и минусите, за да взема най-доброто решение за мен, семейството ми и кариерата ми. 

Трябваше да взема едно от най-важните решения в живота си, когато се наложи да избирам между Франция и Испания, а нямах новини от Франция. Дадох си време да помисля и всичко се промени. Казах си, че въпреки че Испания ми даде всичко, кръвта ми е френска и ако един ден Франция ме потърси, няма да мога да откажа.

Да се събуждаш на всеки три часа, за да сменяш пелени или биберон не е лесно. Но пък е нещо красиво. Ние обаче сме организирани. Когато имаме класическа седмица без мач, аз ставам през нощта. Когато наближи мачът, майката се грижи за това. Започва да ми харесва и вече мисля за второ", сподели Ернандес пред  Le Figaro.

Трансферът на Люка Ернандес в Байерн (Мюнхен) няма да се осъществи през януари

Трансферът на Люка Ернандес в Байерн (Мюнхен) няма да се осъществи през януари

Вчера се е провела среща между "баварците" и Атлетико (Мадрид)