Мениджърът на Арсенал - Микел Артета обяви, че нападателят на тима Габриел Жезус напредва с процеса по своето възстановяване. Бразилецът обаче все още е далече от това да бъде определена дата за неговото завръщане.

"Габи вече прави някои неща на тренировъчното игрище, но още е в ранен етап. Той продължава да работи всеки ден. Трябва обаче да спазваме някои срокове и процеси. Дали има определена дата за завръщането му? Все още е твърде далеч от това. Трябва първо да видим как ще реагира, когато започнем да натоварваме коляното му. Смит Роу е близо, но не и за този уикенд.

Няма да правя никакви коментари по темата за Манчестър Сити. Концентриран съм върху утрешния мач с Брентфорд. Подготовката ни е насочена само към този мач. Трябва да влезем в него с правилната нагласа, защото трябва да се представим наистина добре, за да успеем да ги победим.

Във футбола се случва и да загубиш мачове. Загубата от Сити бе много по-различна от тази от Евертън. Реакцията на отбора през тази седмица бе страхотна. Седнахме и обсъдихме мача и това, което се случи. Винаги имаш възможност да покажеш реакция и да отговориш", каза Артета.

Ливърпул, Арсенал и Челси ще спорят за "чайка"

Ливърпул, Арсенал и Челси ще спорят за "чайка"

Мойсес Кайседо е обект на сериозен интерес