Арсенал обяви, че мениджърите на мъжкия и женския тимове Микел Артета и Йонас Айдевал са подписали нови договори с клуба.

Te парафираха контрактите си заедно на "Емиратс". Договорът на Артета ще бъде до края сезон 2024/2025 г., а този на Айдевал е с година по-кратък.

"Много съм развълнуван, признателен и много, много щастлив днес. Когато говорих с Джош Крьонке, той виждаше клуба на същия етап като мен и възгледите ни за това как трябва да изглежда клубът в бъдеще се припокриват. Всичко, което сме си говорили с него и Стан, винаги е било за благото на клуба. Искаме да изведем клуба до следващото ниво и да се конкурираме с топ отборите.

За да го направим, трябва да участваме в Шампионската лига. Трябва да можем да еволюираме като отбор, да подобрим нашите играчи, да подобрим аспектите на играта ни, да генерираме дори по-голяма връзка с нашите фенове, да направим по-добра атмосферата на "Емирейтс", да можем да привличаме топталанти и най-добрите хора за клуба да изведат този проект до това ниво", заяви Артета.

Джака мечтае за Шампионска лига с Арсенал

Джака мечтае за Шампионска лига с Арсенал

"Искам да играя срещу най-добрите и да постигна успех"