Нападателят на Арда (Кърджали) Радослав Василев бе героят за своя тим при успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив). След срещата той заяви, че това е бил важен успех за неговия тим, който спря негативната си серия от 10 поредни мача без успех в първенството.

"Щастлив съм. Важно бе да спечелим, защото бяхме в негативна серия, настроението беше лошо. Днес бяхме мобилизирани и имахме желание да победим, за да си върнем настроението. След този успех веднага почувствахме облекчение и се върна самочувствието ни.

Стояхме добре на терена, смяната на тактиката ни се отрази положително. Спечелихме мача, контролирахме топката, създадохме добри атаки. Малко време тренирахме тази схема, но се получи добре, вероятно ще продължим да я използваме", заяви той.

Белия: Приятно и двете агитки да скандират твоето име

Белия: Приятно и двете агитки да скандират твоето име

"Търсим оптималния вариант за формацията на Арда"

Чувствам се добре, че отбелязах гол. Най-важно обаче е отборът да върви. Тогава всичко е наред, иначе няма значение кой в каква форма е. Ще се постараем да останем първи. Имаме сили и добър отбор. С малко по-голямо самочувствие можем да затвърдим първото място", убеден е Василев.