Вече бившият футболист на Арда Пламен Крумов, който разтрогна своя договор с клуба по взаимно съгласие, използва клубния сайт за да изкаже своята благодарност. Той благодари на всички ръководители, треньори, футболисти, администрация и фенове, с които той е бил заедно през последните 4 години.

Ето какво написа Крумов:

"Мисията завършена - така наричам престоя ми в Арда Кърджали. Престой, който започна точно преди 4 години, в момента е на пауза, а не се знае кога ще завърши. За мнозина беше голяма изненада и много неочаквано моето пристигане тук във "В" група, но за мен това беше едно голямо предизвикателство и ПРИЯТЕЛСКА мисия !!!

Мисията беше "А" група, а предизвикателството беше пътят. С много труд, ХАРАКТЕР, сила, нерви, лишения, воля и компромиси успяхме да преизпълним начертания план!!!

ИСТОРИЧЕСКИ ПОХОД - В, Б, А група. Финал за купата на България - за съжаление не успяхме да я докараме в Кърджали! Класиране за европейските клубни турнири - Лига на Конференциите !!!

Разбира се, това стана с работа в екип, със супер сплотен колектив, с едни страхотни футболисти, с много добри треньори, ръководители и помощен персонал, за който каквото и да напиша ще е малко!!!

През тези години по пътя ни към целта имах удоволствието да играя с много футболисти, които не познавах преди това, а също и с играчи, доказали се в професионалния футбол у нас и в чужбина, и искам да им благодаря на всички тях за съвместната ни работа.

Като капитан на Арда Кърджали винаги съм се стремял да бъда за пример както на терена, така и извън него!!! Много пъти съм бил строг, повишавал съм тон и съм се карал на по-младите ми колеги, но всичко това е било за благото на отбора и за тяхно добро. Винаги съм бил директен и честен за всичко с всеки, въпреки че тази моя черта много пъти ми е носила негативи, но аз се казвам Пламен Крумов и това е моят начин.

Като за финал искам да благодаря на хората - главни виновници за това, аз да се озова в Кърджали.

Семейство Пешеви, БЛАГОДАРЯ ВИ - мисията изпълнена!

Елин Топузаков- треньор, който дава уникално уважение към всички играчи- БЛАГОДАРЯ ТИ!

Благодаря на всички фенове на Арда за подкрепата през тези години! Благодаря на всички кърджалийци за топлото посрещане. Тук намерих приятели, които никога няма да забравя и ще са част от моя живот където и да съм.

ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ИСТОРИЯ".