Футболистите на Арда ще получат огромни бонуси при спечелването на Купата на България, съобщава "Тема спорт". Те обаче няма да приберат премии за елиминирането на Славия на полуфиналната фаза. Поощрения ще има само ако кърджалийци успеят да вдигнат трофея за първи път в историята си.

Ръководството е определило отборна премия, която футболистите и спортно-техническият щаб ще си поделят, ако това се случи.

Левият бек на Берое може да премине в Арда

Левият бек на Берое може да премине в Арда

Крум Стоянов трудно ще се разбере за нов договор със заралии

Арда е от финансово стабилните клубове. Играчите на Николай Киров са заработили по 1500 лева премия за равенството срещу ЦСКА в предишния кръг. Срещата на "Армията" бе инфарктна и кърджалийци достигнаха до 1:1 в добавеното време. Тогава изравнителното попадение отбеляза Тонислав Йорданов от дузпа.

Спечелената точка обаче е много важна. С нея Арда остана в битката дори за второто място. В момента кърджалийци са четвърти, като изостават с 5 точки от третия ЦСКА и със 7 от втория Локомотив Пловдив. В следващия кръг момчетата на Николай Киров приемат петия Берое, като авансът им пред старозагорци е 3 пункта.

Пламен Крумов: Пишем история със златни букви

Пламен Крумов: Пишем история със златни букви

"Ще бъдем аутсайдери във финала"