Николай Киров коментира представянето на водения от него Арда в първата контрола на тима, провела се в Турция. Кърджалийци премериха сили с Заглембе (Любин) и отстъпиха с 1:3 след равностойна игра.

"Оставам със смесени чувства. Направихме добри неща в атака, но допуснахме елементарни голове. Все още има умора в нас, защото до преди 2 дни работихме сериозно за физиката. Мисля, че не стояхме никак зле, пресирахме  добре, малко повече точност ни трябваше в завършващата фаза.

Лошото е, че получихме травма. Никола Таравел  ще отсъства около 2 седмици. Не видях да има чак такава голяма разлика в подготовката между двата тима, въпреки че за тях това е последна контрола, а за нас първа.

Има доста върху какво да работим. Имаме работа в защита и при статичните положения. Имаме трима нови човека в защита, градим нова централна двойка защитници. Има върху какво да се работи. Надявам се, да няма тръгващи си футболисти, трябва ни минимум един човек в атака. Наблюдават се състезатели, водят се разговори, когато има факти, тогава ще говорим", сподели Николай Киров.

Арда загуби от Заглембе с 1:3 контролен мач в Белек

Арда загуби от Заглембе с 1:3 контролен мач в Белек

Българският отбор игра равностойно с полския си съперник