Бившият национал Михаил Александров ще може да направи своя дебют за Арда след паузата в шампионата заради националните отбори в средата на месеца. Александров тренира по индивидуална програма, но от спортно-техническия щаб искат да изчакат да се възстанови напълно.

Почти сигурно бившият футболист на Лудогорец и ще дебютира на 22 ноември при домакинството на кърджалийци срещу Витоша. Надеждата на Стамен Белчев е, че Александров ще вдигне класата на тима му със солидния стаж в чужбина, който натрупа, пише "Тема спорт".

Арда - Царско село 0:2, втори гол на Антуи!
на живо

Арда - Царско село 0:2, втори гол на Антуи!

Спас Делев се завръща за "сините"

Арда пък се похвали с трима футболисти, които получиха повиквателни за националните си отбори. Румян Ховсепян ще се включи в предстоящите два мача от евроквалификации за Армения. Първата среща е на 15 ноември като домакин на Гърция, а на 18 ноември Ховсепян и компания гостуват на Италия. Илиас Хасани и Али Сесай ще вземат участие в квалификациите за Купата на африканските нации. Хасани, който е национал на Алжир, се изправя на 11 ноември у дома срещу Замбия, а три дни по-късно гостува на Ботсвана. Али Сесай, който е от Сиера Леоне, приемат Лесото на 11 ноември, а на 18 гостуват на Бенин.