Арда изпрати благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов от името на спортната общественост в Кърджали.

БЛАГОДАРСТВЕНО ОТВОРЕНО ПИСМО ЧРЕЗ МЕДИИТЕ ДО ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА

БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

От името на спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК Арда, искаме да изкажем огромна благодарност на премиера на България г-н Бойко Борисов. Въпреки усилията на г-н Борисов и неговият щаб с решаването на проблема с африканската чумата с прасетата, в което не се съмняваме, че ще се справи, той намери време да се срещне с ръководството на Арда. По време на срещата, г-н Борисов бе добронамерен и решен да помогне на феновете на ПФК Арда, по-бързо футболният клуб да се завърне в Кърджали, където е неговият дом и там да играе домакинските си мачове.

На "Арена Арда" предстои да се сложи осветление, както и подобрения на самия стадион, за да може да се отговаря на всички изисквания за Първа лига.

Холандецът Даррен Сидоел пристигна в България, за да подпише с Арда

Холандецът Даррен Сидоел пристигна в България, за да подпише с Арда

Може да играе като централен защитник и дефанзивен халф

Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

П.П. Г-жо Нинова, спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на Арда, които наброяват над 800 000 в цяла България, Турция, Германия, Испания, Англия и други държави, са дълбоко възмутени, че вкарвате Арда във вашата пропаганда. Това ние не го приемаме и няма да позволим любимият ни отбор да бъде използван. Искаме да Ви кажем, че сред тези близо един милион фенове има и ваши симпатизанти, които със сигурност не биха искали Арда да бъде използван с политическа цел.

Бъдете сигурна, че те ще Ви обърнат гръб, ако продължавате да включвате клубът ни във Вашата политика. Г-жо Нинова не бъркайте спорта с политиката! Не бъркайте любовта на хората, с онази от бардаците! Не си играйте с нашето търпение!! Вашият личен провал не го местете на друго място, освен от Позитано 20

С благодарност и уважение

Организирани привърженици на ПФК "АРДА"

Кърджали 07.08.2019г.