Част от привържениците на Арда изпратиха писмо до Българския футболен съюз, в което изразяват недоволството си от съдийската бригада за баража срещу Черно море. Срещата ще определи кой от двата тима ще играе в Европа.

Запалянковците настояват СК към БФС да смени главния рефер за ВАР - Волен Чинков, който преди няколко дни "е подарил Купата на България на ЦСКА".

Ето какво написаха феновете:

"До президента на БФС

До председателя на съдииската комисия към БФС

До всички медии в България

До всички медии в България

Уважаеми господа,

На 30 май отборът на АРДА ще изиграе изключително важен бараж за участие в евротурнирите срещу Черно море. Срещата ще се превърне в празник за гр. Кърджали и региона.

Спортната общественост и организираните фенове на АРДА обаче са силно притеснени от скандалното назначение на главния съдия за този мач Станислав Тодоров, четвъртия съдия Георги Димитров, както и на главния съдия за VAR - човекът, който подари Купата на България на ЦСКА-София Волен Чинков.

Молим Ви господа от БФС, направете така, че този мач да се превърне в празник, а не футболното първенство да завърши по начин, който със сигурност няма да Ви се хареса.

Нашата публика е най-добрата и най-добре посрещана в цялата страна. Но в същия момент можем и да покажем обратното. Надяваме се, че не искате това. Готови сме на крайни мерки, само в интерес на феърплея във футбола.

Желанието ни е да бъде сменен Волен Чинков, който ще е в пряка комуникация с главния съдия за спорните положения в мача.

Ние не искаме да ни помагат съдии, но не искаме на АРЕНА АРДА да идват хора изпълняващи поръчки на определени клубове.

Надяваме се, че нашето желание ще бъде изпълнено и мачът между АРДА и Черно море да бъде един прекрасен завършек на футболния сезон 20/21г.

С уважение:

Организирани фенове на АРДА

Спортна общественост от гр. Кърджали и региона".

Арда и Локомотив (Пловдив) завършиха наравно 3:3

Голово шоу в Кърджали, Арда и Локомотив (Пд) не излъчиха победител

Срещата завърши 3:3