От днес в продажба са пуснати абонаментни и членски карти "Аз обичам Арда" за домакинските срещи от efbet Лига и Купата на България за сезон 2022/2023.

"Всеки, който желае да запази своето място на стадиона, може да го направи като разгледа свободните места ТУК. Картите може да закупите от днес от "АРЕНА АРДА" или да се обадите за повече подробности на тел.0893 414032.

ЦЕНИ НА КАРТИ:

СЕКТОР "А" ЛОЖА - 350лв

СЕКТОР "А" и "В" - 160лв

ВИП - 2000лв (включено парко място и кетеринг)

Пламен Крачунов: Похвално е, че Арда залага на български футболисти

Пламен Крачунов: Похвално е, че Арда залага на български футболисти

"Имаме много добри играчи за нашите стандарти"

Всеки закупил втора или трета карта за член от семейството(майка, баща, син, дъщеря), получава 20% отстъпка за сектора, от който е закупил първата карта.

Досегашните картодържатели могат да запазят своето старо място най-късно до 8 юли, след което то ще бъде пуснато в свободна продажба.

Общи-условия-абонаментни-карти-2022-2023

Права по защита на личните данни

ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ "АЗ ОБИЧАМ АРДА" също ще бъдат пуснати от днес на АРЕНА АРДА или може да се обадите на тел. 0893414032

ЦЕНИ НА КАРТИ "АЗ ОБИЧАМ АРДА"

ЗЛАТНА - 500лв

СРЕБЪРНА - 300лв

Всеки закупил ЗЛАТНА КАРТА получава абонаментна карта за Сектор "А" ложа, лимитиран комплект подаръци с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.

Всеки закупил СРЕБЪРНА КАРТА получава абонаментна карта за сектор А или В, лимитиран комплект подаръци с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.

Арда представи отбора за новия сезон с ударна победа

Арда представи отбора за новия сезон с ударна победа

Това стана преди контролата с Родопа (Смолян), в която кърджалии победиха със 7:0

Подаръчният комплект "АЗ ОБИЧАМ АРДА", няма да бъде пускан в продажба, само притежателите на карти "АЗ ОБИЧАМ АРДА", ще имат този лимитиран подарък", съобщават от клуба.

Снимка 579875

Източник: Официален сайт на Арда