Треньорът на Арда - Александър Тунчев заяви след победата на тима му над Септември (София) с 1:0, че е имало припряност в действията на неговите футболисти.

Доволен съм от победата. С оглед играта не се получи това, което искахме. Имаше доста припряност в нашите действия. Може и теренът да не ни е позволявал повече. Който успее да отбележи първи гол, той ще бъде победител.

През второто полувреме имахме една-две ситуации, които можехме да развием по по-добър начин. Радващото беше, че пред нашата врата допуснахме минимални грешки, които не се оказаха фатални.

Надявам се през следващата седмица Тунгара да бъде на линия. Иван Коконов се разболя. Имахме един-двама контузени и трансферирахме Лъчо Котев. Доволен съм от футболистите, които взеха участие. Футболистите, които бяхме набелязали, успяхме да ги привлечем. На този етап това ще е отборът, но не се знае.

Другата седмица може да има добри новини за феновете в Кърджали. Локомотив ми е на сърцето. Преживял съм много позитивни моменти, но в момента са ми противник и ще опитаме да ги победим. Моята цел е отборът да показва добра игра и да стабилизираме представянето си", каза Тунчев.

Арда победи Септември (София) с 1:0 в мач от efbet Лига

Две дузпи, мижав интерес и минимална победа за Арда над Септември (София)

Вижте подробности