Този петък предстоят баражите за класиране на Европейското първенство в Полша и Украйна. Въпреки, че някои от срещите на пръв поглед не изглеждат особено оспорвани, ние от Topsport.bg ви предлагаме две интересни възможности, от които може да вземете хубава печалба.

Абсолютната изненада и пълен аутсайдер Естония приема Ирландия в наглед лесен за прогнозиране мач. Действително, играчите на Джовани Трапатони са доста по-известни, и на хартия - по-добри.

Който е гледал мач на балтийците скоро обаче (изключваме контролата с България поради обясними причини) няма как да не е наясно, че холандският селекционер Арно Пайперс е създал изключително боеспособен отбор,изключително труден за побеждаване. Съветваме Ви да заложите на знак 1, като коефициентът е 3.30.

Другата среща, която привлича внимание е тази между Босна и Португалия. Бошняците вече загубиха едни баражи от иберийците и този път трябва да вземат поне победа у дома. „Мореплавателите" пък показа много колеблива форма при последното си гостуване срещу Дания. Коефициентът за успех на балканците е още по-добър - 3.40.