И двата полски тима са добре познати на българската футболна общественост и затова смятам, че ще предсавлява интерес днешния сблъсък помежду им, а и голяма част от читателите мисля ще се доверят на това предложение, като се запознаят с информацията около двубоя днес.

Висла Краков е с временен треньор и след слабия старт на сезона започна леко да се стабилизира, а за дублиране на титлата вече не може да мислим, затова на тима остава единственно целта да се бори за евроизлаз през следващия сезон.

Видзев Лодз има подобни амбиции за евентуален излаз в Европа, макар да има доста претенденти за тези места Видзев не се  е отказал и безспорно ще окаже сериозен отпор днес на миналогодишния шампион Висла.

И двата тима бележат доста рядко Висла в последните четири мача има само един вкаран гол, като в два от тези срещи беше домакин, а Видзев в последните си пет гостувания се е разписвал едва два пъти.

И двата тима разчитат на една и съща тактическа постройка е един изявен централен нападател и може би и това е една от причините тимовете да се разписват доста рядко.

В последните осем сблъсака между тези опоненти  седем пъти двубойте им завършиха с опцията под 2.5 гола, а и вероятно и днес няма да се случи нищо по-различно.

Прогноза: под 2,5 гола

Сигурност: 80 %

Автор: Георги Сотиров