ПАОК и Рубин се класират в комплект ако успеят да хиксират мача си днес. Единствената възможност Рубин да отпадне е да загуби, a Тотнъм да разбие Шамрок с над 5 гола разлика като гост.

Тези събития са напълно възможни, но вероятността да се случат е доста малка и аз смятам да предложа залог, който не изключва тези обстоятелства, но и допуска те да настъпят.

ПАОК и Рубин днес ще играя предимно, за да изминат по-бързичко протоколните 90 минути и да преценят какъв резултат ще ги устройва, за да се класират. Цялото внимание на играчите и ръководствата ще са насочени към мача Шамрок - Тотнъм и развоя на резултата там. Ако Тотнъм спечели, независимо с колко гола, ПАОК и Рубин просто ще завършат наравно и ще изхвърлят Тотнъм от надпреварата.

ПАОК играе традиционно много силно на собствения си стадион, където рядко допуска голове, а още по рядко и губи. Днес ще наблюдаваме типично "отбиване на номера" и от двата отбора  и едва ли ще положат излишни усилия да бележат много голове и предвид това, че ПАОК трудно допуска вкъщи, а Рубин трудно бележи навън.

В чиято и полза да паднат головете днес те едва ли ще са повече от два.

Прогноза: Под 2,5 гола.

Сигурност : 90 %

Автор: Георги Сотиров