Георги Чиликов и Слави Костенски се срещнаха с феновете на Черноморец 1919,преди началото на подготовката на отбора за новия сезон. На нея присъстваха около 50 от най-запалените фенове на "акулите", пише "Котаспорт".

Пред тях Чиликов очерта какво предстои за новия сезон в Югоизточната Трета лига, както и като бъдеще за Черноморец 1919.

"Напълно нормално е да има билети. Трябва да се промени мисленето. Говорим за 2-3 лева. Това е морална подкрепа, а не толкова финансова. За цял сезон картата ще е 100-120 лева, като има и подарък фланелка. Това не дава гаранция за успехи, но дава предпоставки. Да имаме малко по-европейски облик.

90 процента от новите са бургазлии. Реално отбора ще го видите в края на юли. Според мен на 99 процента новите ще останат. Ако в някои контроли направят страхотни игри... Както на Живко Петков му изскочи за Етър. Обади се, беше абсолютно коректен.

Който скатава, ще има проблем с мен. Няма да се съобразявам с никого. Сърдити старчета не искам. Ако някой е сърдит, заминава си. Спираме с приказките.

Трябва да променим нещо. В края на юли ще знам за себе си на кои мога да разчитам. 16-17 човека ще са.

Ще има промени и в школата, да завъртим и там колелото. Да вкараме един-двама по-млади.

Ще направим карти на ветераните. Трябва да им засвидетелстваме уважение" -коментира Чиликов пред феновете.

Георги Чиликов: Оправданията вече са забранени, целта е влизане във Втора лига

Георги Чиликов: Оправданията вече са забранени, целта е влизане във Втора лига

Оттук - нататък най-вероятно ще има билети с минимална цена, за да се покаже съпричастност, споделя той