Третодивизионният Черноморец (Бургас) има нов партньор, който ще подаде ръка на играчите в стремежа им да спечелят промоция в професионалния футбол. С личните контакти на новия старши треньор Георги Чиликов в подкрепата си за "акулите" се включва веригата за хранителни добавки KrasiviTela.com. Фирмата има задачата да осигури всичко необходимо за възстановяването на футболистите след мачовете, а също така и в ежедневната работа през първенството.

"Имаме удоволствието да обявим ново партньорство. KrasiviTela.com подаде ръка на Черноморец, като ще се грижи за възстановяването на футболистите от представителния ни отбор. Първенството започва съвсем скоро и с дружни усилия ще направим всичко възможно, за да върнем бургаския отбор в елита. Когато бях дете, това бяха едни от най-вълнуващите уикенди на препълнения стадион, когато играеше нашият отбор.

"Успех на момчетата и на Георги Чиликов, а ние от Krasivi Tela Supplement Store ще помагаме с възстановяването на отбора!", казва собственикът на компанията Кирил Танев след като договорът вече бе факт.

Черноморец (Бургас) днес играе контролна среща с Черноморец (Балчик) от 18.00 часа на стадиона в Обзор, а първенството на Югоизточната Трета лига стартира на 6-и август с гостуване на Левски (Карлово).

Черноморец (Бургас) писа шестица на дубъла на Спартак (Варна)

Черноморец (Бургас) писа шестица на дубъла на Спартак (Варна)

Първа победа за "акулите" в предсезонната им подготовка