Пропадналият до четвърта дивизия отбор на Пирин (Гоце Делчев) избра ръководство, което трябва да върне отбора първоначално в треитя ешелон. Новият президент е Димитър Коршумов, който наследява на поста внезапно починалия през 2019 година Атанас Мълчанков. На Коршумов ще помага управителен съвет от 5 души, като задачите на всеки от хората там ще бъдат разпределени на следващо заседание.

Златан Ибрахимович си тръгва от Милан, Рафаел Леао заема неговото място

Златан Ибрахимович си тръгва от Милан, Рафаел Леао заема неговото място

Португалецът ще трябва да подобри тактическите и техническите си умения

За нов старши-треньор е назначен известният в града специалист Димитър Крушовски. Нещата през пролетта стартираха оптимистично, но за момента както в цялата страна, така и в Гоце Делчев всичко е спряно до второ нареждане.

Първата задача пред новите силни хора в клуба е да спечелят промоция за Трета лига, като се чака становище на БФС за начина на продължаване на първенството. Пирин (Гоце Делчев) в момента е едноличен лидер в Благоевградската "А" областна група. Неврокопчани втора поредна година ритат по селата, а през 2014-а година бяха извадени от Първа лига заради непокриване на критериите за професионален лиценз.