Витоша (Бистрица) ще посрещне аутсайдера в Първа лига Верея в мач от предпоследния 5-и кръг в група "А" на втората осмица. Двубоят стартира в 17:30 часа.

Срещата е без значение за крайното класиране, където "тигрите", са трети и не могат да се придвижат по-напред. Разликата между тях и Верея е цели 25 точки, което говори само по себе си.

През сезона Витоша вече записа три победи срещу този съперник и в нито един от двубоите не допусна гол. Това ще бъде целта на възпитаниците на Росен Кирилов и днес.

Иван Вутов призна: Няма да вземем лиценз, изпадаме и това е

Иван Вутов призна: Няма да вземем лиценз, изпадаме и това е

"Това са последни месеци във футбола за мен"

Домакините ще са амбицирани да постигнат убедителен успех, за да се реваншират за тежкото поражение с 2:5 от Ботев (Враца).

Очаква се в предни позиции да започне Стефн Христов, а най-близо до него да играе ветеранът Емил Гъргоров. Мача пропускат Георги Купено, Михаил Милчев и Ивайло Лазаров, които са наказани. Аут заради контузия е Радко Мутафчийски.

Ботев (Враца) победи Витоша с 5:2 като гост

Шеметен двубой в Бистрица! Ботев (Вр) унищожи Витоша в атрактивен голов спектакъл!

Тежка вечер за Християн Василев...

Верея отново ще бъде в състав, в който много от имената не говорят абсолютно нищо на футболната общественост. Треньорът Иван Вутов няма проблеми с контузени и наказани, но потенциалът на неговия отбор е такъв, че два ли ще успее да се противопостави на Витоша.

Верея няма нито една победа от началото сезона. Заралии загубиха и 4-те си мача във втората осмица, а головата им разлика в тях е 0:13.

Григор Долапчиев: Вярваме, че ще се спасим

Григор Долапчиев: Вярваме, че ще се спасим

"Допуснахме два лесни гола"