Славия приема Витоша (Бистрица) в ранния двубой от съботната програма в Първа лига. Победата е нужна и на двата тима, които не се представят по впечатляващ начин в шампионата. Това важи изключително силно за гостите, които до този момент са "боксовата круша" на първенството.

Домакините са без контузените Петков и Йомов. В тяхно отсъствие Златомир Загорчич вероятно ще заложи на Джерия на вратата и Ндонг, Велков, Христов и Абуд в защита. Велев и Мартинов ще са двойката опорни халфове, а Узунов и Иванов ще оперират по крилата. Атаката ще води Димитров, а зад гърба му ще действа Минчев.

Славия се спести, но не сгреши срещу Черноморец (Балчик)

Славия се спести, но не сгреши срещу Черноморец (Балчик)

2:0 за "белите"

В същото време Витоша е без контузения Долапчиев. Вероятният стартов състав ще бъде изграден от Иванов на вратата, Гьонов, Върбанов, Христозов и Гочев в отбрана. Лазаров и Стоянов ще действат в средата на терена, а пред тях играта ще гради Цанков. Василев и Садула ще са двете крила, а атаката ще води Христов.

Главен съдия на срещата е Петър Костадинов, с помощници Станимир Илков и Дамян Вълчев. Допълнителни асистент арбитри са Валентин Железов и Петър Григоров. Делегат на БФС е Иво Марков, а работата на реферите ще следи Йордан Иванов.

Спряха правата на Росен Кирилов

Спряха правата на Росен Кирилов

Димо Атанасов олекна с 1000 лева