Иван Вутов отчете, че напрежението е оказало вличние на представянето на играчите на Етър срещу Витоша. Според него домакините са доминирали през целия мач:

И Етър не прости на Витоша, "болярите" сложиха край на лоша серия (ВИДЕО)

И Етър не прости на Витоша, "болярите" сложиха край на лоша серия (ВИДЕО)

Домакините биха с 2:0, "тигрите" ще почакат още за победа в Първа лига

"По принцип знаехме, че този мач ще бъде много нервен и труден, тъй като Бистрица щеше да играе разкрепостено. На нас тегнеше това, че тази победа е задължителна. Знаете с какви отбори играхме напоследък. Радвам се, че момчетата показаха изключително желание за победа. Доминирахме през целия мач, имахме доста голови положения, за разлика от други мачове.

Станислав Генчев най-добре ще каже за промените в халфовата линия. Това е негово желание, а и рискът, който пое с младите и неопитни играчи е изцяло негов, оставяйки опитните на пейката. Оказа се прав в това решение. Именно поради това се радвам за него. Знаехме, че Витоша ще играе по-затворено. Имаме хора да центрират затова играхме с двама централни нападатели, отдясно Сашо Александров и отляво Димо Атанасов, са много активни.

През цялата седмица тегнеше паника и депресия, най-вече над треньорския щаб и Станислав Генчев. Беше запазено спокойствие и това даде резулта.

Отдавна казвам, че без пет - шест отбора, отборите са равностойни, като всеки отбор може да победи всеки след първата шестицата, като това не трябва да бъде изненадан. Мисля си, че нашият отбор може да се върне към победите. Можем да очакваме още една победна серия за Етър", допълни Вутов.