Ботев (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в ранния двубой от програмата на първенството. Домакините се намират в сериозна игрова криза и се нуждаят от витални три точки срещу новаците. Това ще бъде и дебютен успех за новия наставник на "канарите" - Ферарио Спасов.

Петима юноши попаднаха в групата на Ботев (Пловдив)

Петима юноши попаднаха в групата на Ботев (Пловдив)

"Канарчетата" приемат Арда в сряда

Очаква се в Ботев отново да заложат на младите. Цели петима юноши попаднаха в групата за двубоя, като Станислав Шопов и Димитър Тонев ще са титуляри. Александър Тонев и Антонио Вутов са контузени, което ограничава опциите в атака. Там ще действа Фернандо Виана, подпомаган от Тодор Неделев, Марко Перван и Димитър Тонев, който впечатли срещу Лудогорец.

Стамен Белчев все още не може да разчита на Михаил Александров и Спас Делев. Дарко Глишич също не попадна в групата за мача. Атаката ще води Радослав Василев, а през второто полувреме вероятно ще се появи Илиша Сам.

Голова суша налегна Тодор Неделев

Голова суша налегна Тодор Неделев

Не се е разписвал над 13 часа

На старта на сезона Арда и Ботев направиха нулево равенство.

Главен съдия на срещата е Драгомир Драганов, с помощници Димо Вълчев и Христо Хаджийски. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров, а работата на реферите ще следи Костадин Гергинов.

Спас Делев пропуска следващия мач на Арда (Кърджали)

Спас Делев пропуска следващия мач на Арда (Кърджали)

Играчът вече поднови занимания със "сините"