Янтра (Габрово) има нов директор на школата. Това е Роман Тафраджиев. 53-годишният специалист за последно беше част от ЦСКА 1948.

Тафраджиев е юноша на Беласица Петрич, играл е за местния тим, Балкан Ботевград и Академик София. Треньорската му кариера стартира в Септември София. Работил е също в школите на ЦСКА, Лудогорец, Левски-Раковски. Бивш координатор на ДЮШ на ФК ЦСКА 1948. Бил е помощник треньор в Локомотив София и ФК ЦСКА 1948 и старши треньор на "червените" във Втора лига. Притежава лиценз UEFA A.

Емил Колев се завръща в Янтра

Емил Колев се завръща в Янтра

"Отборът е много израснал, а колективът е страхотен"

"Амбицията ми е да създадем един добър екип, с еднакви критерии към организацията на тренировъчния процес, изискванията в тренировките и възпитанието на играчите. Ще въведем методика, която е адаптирана към възрастта и нивото на състезателите, и чиято цел е да осигури оптимален футболен прогрес на трениращите футбол деца и юноши в школата", сподели намеренията си новият директор на ДЮШ.

Първите стъпки на специалиста ще бъдат насочени към установяване на еднакви критерии, правила и принципи в ежедневната работа с децата и юношите във футболната школа. По-далечната цел, която Тарфаджиев си поставя, е да се изградят спортно-технически и морално-волеви качества у играчите, чрез които те да се реализират успешно във футбола или в живота.