Отборите на Янтра (Габрово) r Черноморец (Балчик) завършиха наравно - 1:1 в приятелска среща играна в село Оброчище.  Това беше пета контролна среща за "ковачите" от началото на зимната им подготовка на и четвърта по време на лагера край морето.

Велислав Вуцов избра Боби Груев да започне н вратата, а пред него Петър Вуцов, Константин Иванов, Димитър Стоянов, Валентин Цветанов, Петър Казаков (к), Ивайло Михайлов, Кристиян Грозданов, Тони Иванов, Лъчезар Йорданов и Дани Младенов. През втората част в игра влязоха Мартин Ангелов и Ивайло Енчев, а малко по-късно и Дани Гаджев и Айвън Ангелов.

 Черноморец поведе в 34-ата минута на срещата след атака отдясно и успореден пас, който беше засечен от Пауло Соуса.

Янтра имаше няколко възможности за гол, но не успя да ги реализира. Удар със странична ножица на Дани Младенов беше избит от вратаря. Стражът на Черноморец отрази и шут на Тони Иванов, а изстрел на Кристиан Грозданов мина покрай вратата му.

През втората част съставът ни имаше превъзходство и в 62-ата минута успя да възстанови равенството. Ивайло Михайлов изпълни бързо фаул в центъра на терена и изведе Лъчезар Йорданов сам срещу вратаря на домакините. Новото попълнение на Янтра не сбърка и реализира първия си гол с екипа на габровския тим.

В последните 20-тина минути, с влизането на Дани Гаджев и Айвън Ангелов, надмощието на състава ни стана осезаемо и играта се пренесе изцяло в половината на Черноморец, но друг гол не падна и срещата приключи при равенство - 1:1.

Последната контрола на Янтра по време на подготвителния лагер ще се играе в петък (2 февруари) срещу Черноморец (Бургас), с която ще приключи подготовката на тима на Велислав Вуцов край морето.

Янтра с втора победа в контролите през зимата

Янтра с втора победа в контролите през зимата

"Ковачите" надиграха втория отбор на Черно море с 4:0