Велислав Вуцов вече не е старши треньор на Янтра (Габрово), съобщиха официално от клуба."Ковачите" подчертаха, че се разделят с 56-годишния специалист с изключително топли чувства.

Ето какво гласи цялото съобщение:

"Велислав Вуцов преустановява работата си в Янтра след края на сезона и няма да води "ковачите" в новата кампания.

ОФК Янтра се разделя с 56-годишния специалист с изключително топли чувства. Вили Вуцов се съгласи да поеме треньорското кормило на Янтра в много труден момент в края на сезон 2022/2023 и имаше важен принос за запазването на мястото на тима в професионалния футбол. В изминалия шампионат под негово ръководство Янтра изигра паметни мачове. Не особено убедителен втори полусезон обаче отреди на отбора 8-мо място в крайното подреждане.

Вили Вуцов беше част от развитието на проекта Янтра и му благодарим за отдадеността, професионализма и енергията, която вложи. Убедени сме, че връзката му с Габрово - родният град на неговия именит баща, ще остане силна. От сърце му желаем преди всичко здраве. Вярваме, че зарядът, който носи, ще му донесе успех и късмет и в следващите предизвикателства, които го очакват. Янтра ще продължи своя възходящ път на развитие и благодарим на Вили, че беше с нас през изминалата една година."

Вили Вуцов намекна за раздяла с Янтра

Вили Вуцов намекна за раздяла с Янтра

"Така не мога да продължавам"