Eвропейският шампион по класическа борба Иво Ангелов получи премия от КТБ на стойност 10 хиляди лева. След награждаването Ангелов каза няколко думи пред представителите на медиите.

"След лошото представяне на Олимпийските игри в Лондон ми минаха мисли за отказване от борбата. Аз съм вече съм на такава възраст, че трябва да мисля. След като станаха треньори Армен Назарян, Милчо Радуловски и Янко Шопов, те ми казаха: "Защо като не си взел медал Лондон, защо да не го направиш в Рио". И така всички момчета започнахме да тренираме все по-усилено", сподели Ангелов.

"Сега съм много по-спокоен от преди. Не само аз, ами всички момчета. Тренираме на 100 процента, за момента няма контузии и дано така продължаваме. Армен Назарян само с присъствието си в залата те кара да тренираш много. Нови хватки, нов стил на борба. Има много голяма разлика между сегашното и предишното ръководство и то си пролича на състезанието. Вече по-спокойно се работи", допълни той.

"Трябваше от днес да сме на лагер на Спорт Палас, но ни казаха, че няма отпуснати средства от Спортното министерство", разкри борецът.