Многократният шампион в мъжкия волейбол Славия се завърна в Суперлигата на България след тригодишно отсъствие. Столичани победиха Арда в Кържали с 3-0 (25-21, 25-23, 25-17) във втория мач между двата тима от финалния плейоф на Висшата лига.

Така момчетата на Северин Димитров извоюваха промоция за участие в елита и отново ще бъдат сред най-добрите тимове през следващия сезон.

Владо Николов зове за промяна на правилата във волейбола

Владо Николов зове за промяна на правилата във волейбола

"Проблем в съдийството у нас няма, но..."

Арда завърши на второ място в крайното класиране на Висшата лига. Кърджалийци имат още един шанс да се завърнат в елита, от където изпаднаха през миналата година. Тимът на Иван Халачев, ще играе плейаут със заелия 11-о място сред най-добрите- Дея спорт (Бургас). Победителят ще попълни Суперлигат. Датата и мястото на мача ще бъдат определени допълнително.

Повече от 1000 зрители изпълниха зала "Арпезос", за да подкрепят своите. На срещата присъства и агитката на местния футболен отбор на Арда. Тъпани, музикални инструменти и други фенски артикули създадоха страхотна атмосфера в залата, но това не спря устрема на славистите.