Волейболният Хебър може да се превърне в големия фаворит за титлата в следващия сезон в Суперлигата.  Пазарджиклии загатнаха за амбицциите си през тази година, като бяха на крачка от елиминиране на столичния гранд ЦСКА.

Трудна победа за ЦСКА в полуфинал №3 срещу Монтана

Трудна победа за ЦСКА в полуфинал №3 срещу Монтана

"Червените" записаха успех с 3:2

Отборът беше новак в настоящото първенство, но беше равностоен на най-силните и загуби злощастно някои от срещите си. В него беше привлечен националния разпределител Любомир Агонцев и един от най-силните диагонали - Минчо Минчев. Към тях трябва да добавим откритието от Македония - Александар Ляфтов.

Желанието на ръководството е да привлече братята Георги и Валентин Братоев, които правят много силен сезон в Нефтохимик. Найден Найденов трудно би се разделил с тях, защото близнаците стоят в основата на шампионския му отбор.

От Хебър искат да направят големия удар с привличането на 35-годишния диагонал Боян Йорданов. Левичарят продължава да играе много силно в Гърция. Благодарение на неговите изяви Фойникас зае третото място в редовния сезон и ще се бори за титлата в плейофите.

Амбициозният наставник Атанас Петров е набелязал още имена, с които ще гони титлата догодина.