Владимир Николов сподели, че воденият от него волейболен отбор на Левски няма да подцени ЦСКА преди вечното дерби, което ще се играе в четвъртък в зала "Васил Симов". Той участва в предаването "Златният гейм" по телевизия Diema sport 2.

Александър Попов: Много труден живот водим в последните години

Александър Попов: Много труден живот водим в последните години

Наставникът на волейболния ЦСКА говори за проблемите пред отбора

"Имаме едно страхотно поколение от млади състезатели, което казвам, че е страхотно не само заради волейболните им качества, но и заради начина, по който стоят в залата и по който се трудят. Количеството работа, което извършват. Въпрос на време е тези момчета да се появяват по-често и да са фактор в първенството. От 2 до 3 години голяма част от тях ще играят в основния състав.

Настроението е приповдигнато, всички са мобилизирани и очакваме с нетърпение мача. Няма вариант, в който Левски да подцени ЦСКА. Не е възможно да се случи. Играхме в един предсезонен турнир, който спечелихме много трудно с 3:2, затова мисля, че ни очаква много тежка битка.

Залата ни ще бъде готова съвсем скоро, броени месеци ни делят от тогава. Очаквам с нетърпение целият ни проект да премине на ново ниво.

Не искам да мислим за класирането, искам да спечелим всички мачове, в които участваме. Опитваме се да спечелим шампионата и Купата на България", завърши Николов, нескривайки оптимизма, с който е известен.