Редовна тренировка на волейболистките на Марица бе отменена след соломоновско решение на изпълнителния директор на клуба Стоян Гунчев-Чугуна.

Причината за това бе 33-годишният рожден ден на старши треньора на представителния женски тим на жълто-сините Иван Петков. Така вместо да се поти в тренировъчната зала, целият отбор на маричанки се събра вчера пообед в канцеларията на Стоян Гунчев на "Лаута", за да купоняса в чест на рожденника и отпразнуването на Христовата му възраст. Наставникът се отчете пред отбора с голяма шоколадова торта от сладкарница "Неделя", марково уиски "Балантайнс", разнообразни лакомства и индустриални количества безалкохолни напитки и джусове.

Възпитаничките му пък го изненадаха с оригинални подаръци, единият от които бе любимият на Ванката марков парфюм от серията "Долче & Габана". Тържеството на Петков на Лаута уважиха кондиционният спец Стойко Цонов и старши треньорът на футболния Спартак /Пд/ Николай Киров-Белия, с които рожденникът е голям приятел от години. Както е известно младият пловдивски волейспец навърши 33 години преди два дни, но не можа да отпразнува подобаващо влизането си в Христова възраст, защото бе във Финландия заедно с девическия национален отбор на България за мача от европейския клубен турнир за Чалъндж къп.