Президентът на Централния полицейски волейболен клуб - Иван Пашов сподели пред ТОПСПОРТ мнението си за победата на отбора в провелата се през ноември Скаут лига.

ЦПВК триумфира в регион "Витоша" на надпреварата и през следващата година продължава във втория кръг от турнира.

Снимка 264838

Източник: Георги Петков

Мнението на Иван Пашов:

"Много се радваме, разбира се, за постигнатия успех. Няма как да не е така.

Заслужихме си първото място в нашия регион, като показахме голяма част от всичко онова, на което сме способни.

Снимка 264950

Източник: Георги Петков

Можете и с очите си да видите, че при нас се работи на доста високи обороти, като успяваме да постигнем баланса между усилените тренировки, но и запазването на доброто настроение в тима ни.

Снимка 267266

Източник: Георги Петков

В Скаут лигата станахме първи, въпреки че някои от състезателките ни не играха в зала "Христо Ботев". Конкуренцията беше сериозна, като видяхте, че съперниците, които по традиция разполагат с добри школи, определено бяха подготвени.

Петя е истински професионалист и се сработва много добре с децата. Комуникацията между тях е на отлично ниво и успяват бързо да се справят с всеки малък изникнал проблем.

Петя Венева пред ТОПСПОРТ: В ЦПВК всички сме едно голямо семейство!

Петя Венева пред ТОПСПОРТ: В ЦПВК всички сме едно голямо семейство!

"За да си добър треньор, трябва да бъдеш и психолог"

Не е лесно да поддържаш спортен клуб от подобен характер. Но лесно няма. Всеки избира това, с което може да бъде полезен и влага каквото трябва, за да вървят нещата.

Скаут лигата беше чудесна възможност за децата да натрупат важен за тях опит. Това е нещото, което им липсва. Добре е, че вниманието бе насочено към тях, защото именно те са бъдещето на спорта ни.

Снимка 267253

Източник: Георги Петков

Трябва да се започне от самото начало - от подрастващите, за да искаме резултати от мъжете и жените след години. Това е единствената рецепта за успех.

Надявам се, че най-доброто за ЦПВК предстои!".